Artista Irina Sârbu și copiii de la o școală de muzică vor încerca să salveze un băiat care se luptă cu cancerul osos. Ei vor cânta cele mai frumoase colinde românești și internaționale la un concert caritabil unic.

Pe 22 decembrie, la Hard Rock Café (București) muzica va salva viața unui copil, la concertul caritabil A Christmas Story’ (O poveste de Crăciun). Copiii de la școala Sonore We au venit chiar ei cu ideea de a cânta și a strânge bani pentru a-l ajuta pe Alex Ene, un adolescent de 14 ani, internat de mai bine de un an într-un spital din Turcia.

Cântăreața de jazz Irina Sârbu și trupa sa li s-au alăturat cu generozitate, așa că sâmbătă vor cânta cu toții pentru băiat. Intrarea la concert se va face pe baza unei donații minime de 20 de lei, iar sumele strânse vor merge în totalitate către familia lui Alex, prin intermediul Fundației Ringier.

Pentru a putea primi în continuare tratamentul, băiatul mai are nevoie de 100.000 de euro, dar orice sprijin financiar este de ajutor. El a fost paralizat din cauza unei tumori pe coloana vertebrală, iar medicii din România nu i-au mai dat nicio șansă. Cu toate acestea, Alex a fost salvat de medicii turci. Lupta lui și tratamentul (chimio și imunoterapie) trebuie să continue, deoarece boala a fost extrem de agresivă.

Cei care nu pot ajunge la concert, dar vor să îl ajute pe Alex, pot trimite un sms cu textul „Alex” la 8828 (2 euro) sau dona sume mai mari în conturile Fundației Ringier:
RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176- RON
RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177- EURO, deschise la Raiffeisen Bank.

Fundația Ringier ajută familiile cu copii grav bolnavi să aibă acces la tratamente costisitoare și să acopere costurile mari de refacere de după operații.
Concertul A Christmas Story are loc pe 22 decembrie, la Hard Rock Café, București de la ora 21.00.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!