Am inscris proiectul “Noptiere vesele pentru copii luptatori” pe BURSA BINELUI. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a mobila cu noptiere salonul de oncopediatrie de la Spitalul Marie Curie. Inveseleste-le lupta! Ajuta copiii bolnavi de cancer din toata tara! Doneaza pe BURSA BINELUI pentru proiectul Fundatiei Ringier!

Spitalul Marie Curie, recunoscut ca fiind unul dintre varfurile tarii in ceea ce priveste fluxul de copii diagnosticati cu cancer, are nevoie de noptiere vesele pentru copiii luptatori internati pe sectia de oncopediatrie. Pentru acestia, o atmosfera luminoasa poate deveni un factor curativ in lupta pe care acesti micuti o duc de-a lungul anilor.

Cele 31 de locuri existente in salonul de oncopediatrie Marie Curie au in prezent un mobilier  extrem de vechi, inghesuit, niciodata schimbat in ultimii 30 de ani, chiar periculos pentru micutii bolnavi. Se doreste de urgenta schimbarea tuturor celor 31 de noptiere vechi, cu noptiere vesele, speciale, mobile, care sa includa si masuta pe care copiii sa serveasca masa. Dupa aceasta prima etapa se va intra in etapa de dotare cu paturi noi, moderne, pe care Fundatia o va derula printr-o campanie de SMS la nivel national.

noptiere vesele

Scopul proiectului “Noptiere vesele pentru copii luptatori”

17.000 lei – Dotarea cu noptiere in culori vesele a salonului de oncopediatrie Marie Curie, unde fluxul de pacienti (copii si mame) este foarte mare. Imbunatatirea conditiilor de spitalizare pentru copiii bolavi de cancer si parintii lor.

Cui donez?

Spitalul Marie Curie – sectia de oncopediatrie. Copii bolnavi de cancer din toata tara insotiti de parintii lor (aprox 360 de copii si 360 de parinti)

De ce să donez?

Copiii internati la sectia de oncologie Marie Curie sunt speciali. In fiecare zi, viata lor este o lupta pentru supravietuire. Palizi, rasi in cap, unii cu cate un picior amputat, ei sunt niste exemple vii ca uneori viata este nedreapta. Vezi aici copii care stau multe luni in spital, cu dureri si cu terapii greu de imaginat. Acesti micuti luptatori merita lucruri noi, vesele, un ambient care sa poata sa ii mai inveseleasca

Cum pot să donez pentru noptiere vesele?

Poti dona pe Bursa binelui, accesând likul care duce către proiectul Fundatie Ringier -> LINK DONARE

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!