„Grijă pentru nou-născuți”, campanie umanitară a Fundației Ringier pentru achiziționarea unui sistem de livrare a oxidului nitric. Artiști români și străini vor urca pe scena Ateneului Român într-un eveniment caritabil al cărui profit va ajunge la bebelușii suferinzi.

Mai sunt doar câteva zile până când Ateneul Român va deveni epicentrul speranței pentru zeci de bebeluși suferinzi internați în Secția de neonatologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie”, din Capitală.

La data de 11 aprilie 2023, Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling, soprana Silvia Micu, tenorul Vlad Miriță, membrii corului bisericesc Armonia și orchestra Valahia, ce va interpreta sub bagheta dirijorului Matthew Freeman, vor urca pe scenă într-un eveniment caritabil pentru a ajuta astfel la strângerea celor 35.000 de euro necesari achiziționării unui modern sistem de livrare a oxidului nitric, vital pentru nou-născuții internați la „Reanimarea” spitalului bucureștean. Cumpărând un bilet la acest spectacol de suflet, putem strânge împreună banii pentru aparatatura medicală care poate face diferența dintre viață și moarte! Astfel, de sfintele sărbători pascale, putem oferi cel mai prețios dar: putem salva vieți!

Anual, zeci de copii suferinzi ajung la „Reanimarea” de la „Marie Curie”

În fiecare an, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie”, din Capitală, ajung aproximativ 40-50 de micuți pacienți, nou-născuți care suferă de hipertensiune pulmonară, dar și de alte boli extrem de grave. Priceperea specialiștilor neonatologi – echipă condusă de medicul Cătălin Cîrstoveanu -, are însă nevoie și de ajutor, de echipamente medicale vitale bebelușilor grav bolnavi.

Alina Sorescu, alături de Fundația Ringier

Sensibilizată de dramele acestor micuți pentru care clipa scursă are valoarea unei vieți, cântăreața Alina Sorescu s-a implicat – după ce, de Crăciun, a adus nume mari pe scena Sălii Palatului -, și în organizarea unui alt eveniment cu totul special: un concert umanitar care se va desfășura la Ateneul Român, la data de 11 aprilie, de la ora 19.00. Un concert al cărui profit vor ajunge la micuții de la „Reanimarea” de la „Marie Curie”, copilași cu trupuri plăpânde care se agață de fiecare secundă de viață. Biletele pot fi achiziționate accesând site-ul Concert Caritabil Pascal zonă virtuală în care este disponibilă și o hartă interactivă a sălii unde sunt prezentate locurile libere, cele ocupate, dar și prețurile.

Un bilet la concert, o viață de bebeluș salvată

Cu ajutorul dumneavoastră, al oamenilor cu suflet care se vor afla în sală la acest concert umanitar ce avea avea loc la Ateneul Român la data 11 aprilie, cu doar câteva zile înaintea Paștelui, copilașii suferinzi vor primi o șanșă în plus la viață. Vor putea privi spre un viitor care, acum, pentru unii dintre ei se măsoară în zile sau chiar le este interzis… Cu numai un bilet, viața unui nou-născut aflat în mare suferință poate fi salvată!

În cadrul campaniei campaniei umanitare „Grijă pentru nou-născuți” inițiată de Fundația Ringier România s-au strâns până cum aproximativ 16.000 de euro, adică aproape jumătate din cei 35.000 de euro necesari achiziționării acelui sistem performant de livrare a oxidului nitric vital bebelușilor bolnavi.

Cântăreața Alina Sorescu a prezentat obiectele ce urmau să fie licitate cu ocazia evenimentului caritabil pe care Fundația Ringier România l-a lansat pentru a-i ajuta pe bebelușii bolnavi internați la „Reanimarea” Spitalului „Marie Curie”, din Capitală.

Licitație în scop umanitar lansată de Fundația Ringier România

Acest eveniment caritabil se desfășoară la puțin timp timp după ce Fundația Ringier România a lansat licitația în scop umanitar a unor obiecte ce au aparținut unor personalități artistice și sportive din România. Și de astă dată, oameni cu inimă mare au făcut stavilă în fața copilașilor bolnavi și au cumpărat, la licitație, prin Casa de licitații „Alis”, din București, care s-a dovedit a fi un prieten de nădejde, un nai al lui Gheorghe Zamfir, cu semnătura virtuozului încrustată pe instrumentul muzical, și o rachetă ce aparținut fostului tenisman Ilie Năstase. Cei 5.800 de lei au intrat în conturile fundației și vor fi folosiți pentru a-i ajuta pe copilașii bolnavi.

Mulțumirile copilașilor care se agață cu disperare de fiecare clipă de viață, ale bieților lor părinți care imploră Divinitatea să le salveze pruncii, dar și ale noastre, ale celor de la Fundația Ringier România, se îndreaptă către fiecare dintre voi. Cu ajutorul vostru, prieteni ai fundației care pășiți de ani buni alături de acești micuți pe drumul suferinței, reușim să schimbăm destine! Să salvăm vieți!

Fundația Ringier a inițiat campania „Grijă pentru nou-născuți”. Trimite un SMS cu textul „GRIJĂ” la numărul 8845

Pentru ca viețile bebelușilor suferinzi să poată fi salvate, Fundația Ringier România a inițiat campania umanitară „Grijă pentru nou-născuți” pentru achiziționarea unui sistem performant de administrare a oxidului nitric, echipament ce costă 35.000 de euro. Cu doar un SMS în valoare de doi euro, trimis la 8845 cu textul „GRIJĂ”, puteți salva o viața unui nou-născut!

Cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet, al prietenilor noștri care mereu ați întins o mână de ajutor copilașilor chinuiți de boli cumplite, intenționăm să achiziționăm acest aparat vital pentru nou-născuții suferinzi. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un SMS la 8845 cu textul „GRIJĂ” prin care 2 euro vor ajunge la acești copilași sau să virați suma dorită în conturile fundației.

Fundația Ringier România a inițiat campania umanitară „Grijă pentru nou-născuți” pentru a moderniza secțiile de neonatologie ale spitalelor din România

Împreună putem să le oferim o șansă bebelușilor suferinzi!

Valoarea donației este de 2 euro/lună. Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange România și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reținută la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Donația recurentă poate fi oprită prin trimiterea mesajului „GRIJĂ STOP” la numărul 8845. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile și Vodafone.

Cei care doresc să se alăture campaniei umanitare o pot face și donând în următoarele conturi ale Fundației Ringier România:

RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 – LEI
RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EURO

Donează online, prin PayPal sau transfer sau redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Ringier. Detalii pe www.ajutacopiii.ro

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!