Un accident produs pe o cale ferată din Arad, a transformat-o pe Emilia-Maria Ghilezan, în vârstă de 12 ani, în personaj al unui coșmar care i-a schimbat complet viața. În ajutorul micii sportive, campioană națională la judo și speranță a handbalului i-au sărit reprezentanții Federației Române de Handbal (FRH) care au strâns pentru ea aproximativ 8.000 de euro.

O zi plină de handbal, cu trei meciuri extrem de atractive disputate la Sala Agronomia din Capitală între reprezentativele de tineret masculin ale României și Poloniei, între participanții la Programul ”Master Coach FRF România” și între echipele feminine de tineret ale României și Cehiei, a însemnat cadoul de Crăciun pentru Emilia-Maria Ghilezan.

Valoarea celor 2.500 de bilete vândute pentru gala caritabilă organizată pentru ajutorarea micii sportive, aflată în programul de susținere al Fundației Ringier România, a ajuns în conturile fetiței care are neapărat nevoie de bani pentru a putea demara procedurile de achiziție a unei proteze medicale.

Banii s-au strâns din vânzarea biletelor la gala sportivă caritabilă

Spectacolul oferit de handbaliștii care s-au înfruntat vineri pe parchetul Sălii Agronomia din Capitală a însemnat pentru Emilia un dar în valoare de aproximativ 8.000 de euro, adică exact cât s-a strâns în urma vânzării celor 2.500 de bilete. Copilul, care din cauza stării de sănătate nu a putut participa la evenimentul caritabil care i-a fost dedicat, are acum jumătate din suma de care are nevoie pentru a putea merge din nou.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!