Legendele fotbalului românesc vor juca la Slobozia pentru Maya și Ingrid. Gemenele au nevoie de 100.000 de euro pentru a fi operate în SUA.

Gemenele Maya și Ingrid Costache, din Slobozia, au venit pe lume cu o imensă povară pe care trupurile lor firave o poartă de mai bine de opt ani. Fetițele suferă de paralizie cerebrală cu tetrapareză spastică și singura speranță de vindecare este o operație în SUA, intervenție care costă aproximativ 100.000 de dolari.

Povestea celor două fetițe, care nici un moment nu au cedat în fața suferințelor care le-au furat copilăria, i-a impresionat atât de mult pe foștii fotbaliști de renume ai României încât au decis să le sară în ajutor. Cu sprijinul Ligii Legendelor – al cărei președinte este Iulian Mihăilă -, a fost organizată o partidă caritabilă pentru Maya și Ingrid.

Intrarea la meci este liberă

Meciul, a cărui singură miză este salvarea celor două fetițe, se va disputa vineri, 11 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul 1 Mai din Slobozia.

În timpul partidei, donațiile se vor putea face prin sms-ul afișat pe tabelă, prin depuneri în urnele mobile, dar și în urma licitației de tricouri ale fotbaliștilor care au jucat, eveniment care va avea loc la dineul caritabil de după meci.

Înregistrarea partidei, unde intrarea este liberă, va fi transmisă de TVR. Belodedici, Vlădoiu, Vivi Răchită, Pompiliu Stoica, Daniel Niculae, Maftei, Marica, Iftodi, Aliuță, Cernat, Bornescu, Vintilă, Rică Neaga vor îmbrăca tricoul echipei legendelor și vor răspunde indicațiilor tactice ale lui Dornel Munteanu, care se va afla în postura de antrenor.

Adversari le vor fi Dan Petrescu, Frunză, Todoran, Galamaz, Onofraș, Apostol, Dănălache, Bordeianu, Mara și Bilașko – foști fotbaliști din echipa de aur a Unirii Urziceni, care în anul 2009 a câștigat campionatul și a ajuns în grupele Champions League, dar care a fost desființată între timp. Mircea Lucescu și-a anunțat prezența.

Haideți la stadion să le fim alături gemenelor Maya și Ingrid! Să le ajutăm să se bucure de copilăria ce le-a fost furată de cumplita maladie!

Cei care doresc să le ajute pe gemenele Maya și Ingrid, o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul « MAYA ȘI INGRID ».

 

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!