Meciul caritabil pentru gemenele Maya și Ingrid a fost reprogramat. Legendele fotbalului românesc și Unirea Urziceni 2009 vor juca în octombrie, tot la Slobozia.

La sfârșitul acestei săptămâni, pe Stadionul 1 Mai din Slobozia, legendele fotbalului românesc ar fi trebuit să dispute o partidă caritabilă în compania foștilor fotbaliști de la Unirea Urziceni, echipă care în anul 2009 a câștigat campionatul și a ajuns în grupele Champions League.

Din cauza unor probleme adminstrative, meciul – care avea ca singură miză strângerea de fonduri pentru gemenele Maya și Ingrid Costache -, a fost reprogramat pentru luna octombrie. Fetițele, care sunt bolnave din naștere de paralizie cerebrală cu tetrapareză spastică, au fost incluse de Fundația Ringier România într-un program de strângere de fonduri.

În sprijinul acestei acțiuni umanitare, la inițiativa Ligii Legendelor – al cărei președinte este Iulian Mihăilă -, cauzei fetițelor li s-au alăturat și gloriile fotbalului românesc.

Miza partidei, care a fost reprogramată pentru luna octombrie, este una singură: strângerea de fonduri pentru cele două gemene care au nevoie de 100.000 de euro pentru o operație salavatoare în SUA.

Fostele glorii vor înfrunta Unirea Urziceni 2009

Pe gazon se vor afla, printre alții, Belodedici, Aliuță, Andone, Marica, Raț, Iftodi și Maftei – care vor îmbrăca tricoul legendelor -, și Dan Petrescu, Frunză, Todoran, Galamaz, Onofraș, Apostol, Dănălache, Bordeianu, Mara și Bilașko – foști fotbaliști din echipa de aur a Unirii Urziceni, desființată între timp.

Alte foste glorii precum Mircea Lucescu, Lupu sau Tudorel Stioca sunt așteptate să confirme participarea la evenimentul caritabil ce se va desfășura în luna octombrie pe Stadionul 1 Mai din Slobozia. Vom reveni cu amănunte legate de ziua și ora la care gloriile fotbalului românesc și Unirea Urziceni 2009 vor juca în sprijnul gemenelor Maya și Ingrid.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!