Fundația Ringier a organizat o licitație tăcută (slient auction) în cadrul Galei Avantaje Femeia Anului. Peste 300 de invitați au aflat în acea seară povestea copiilor pe care îi ajutăm și au avut ocazia de cumpăra un cadou inedit, contribuind la salvarea vieții micuților.

Experiențe inedite, precum cursuri de pictură pe porțelan, de scriere creativă sau de apreciere a cafelei, sau sejururi la castel au fost donate de antreprenori și designeri cu suflet, iar lista de licitație a cuprins, desigur, și bijuterii și accesorii spectaculoase. Lanțul generozității a fost impresionant și o mulțime de oameni au muncit special pentru a crea aceste obiecte și experiențe unice, disponibile doar în acea seară, doar în beneficiul copiilor sprijiniți de Fundația Ringier.

Mulțumim tuturor celor care și-au deschis inima, fie că au fost donatori sau cumpărători !

Partenerii noștri pentru această licitație au fost: Castelul Cantacuzino, Kalnoky Castle- The Museum of Transylvanian Life, Wagner Arte Frumoase și Povești, Origo Coffee, Alexandra Stanciu (Allistration), Ecaterina Colasiz (KateriniMou), Lăcrămioara Crișan, Vlad Eftenie, Iulia Ivan, Anca Ghinea. 

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!