La evenimentul Itsy Bitsy, peste 40.000 de părinţi şi copiii s-au jucat şi s-au distrat alături de cele mai iubite vedete, în peste 12 ore de bucurie.

Am sărbătorit prima zi liberă naţională de 1 iunie cu Itsy Bitsy, care a făcut din Ziua Copilului zi liberă pentru toţi românii și a făcut şi cea mai mare sărbătoare a părinţilor şi copiilor, în Parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti.

De dimineaţă până seara, fără a se speria de ploaie şi vânt, jocurile s-au încins pe toate aleile din parc. S-a dansat, s-a pictat, s-a cântat, s-au practicat cele mai diverse sporturi în familie, iar copiii au putut alege orice activitate preferată dintre cele propuse de peste 60 de parteneri implicaţi în organizarea acestui maraton de distracţie.

Transmisiunile în direct la radio i-au făcut pe copii vedete şi Caravana mascotelor conduse de Profesorul de Joacă Leon Magdan a deschis distracţia pe scenă, unde au urcat Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Virgil Ianţu, actorul Marian Râlea, Gabriel Cotabiţă, Magicianul Bogdan Muntean, Maia Malancuş, câştigătoarea de la Vocea României Junior, copiii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Şcoala de Joacă, Trouble Crew şi Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociaţia pentru formare. Gazda serii a fost realizatoarea radio Ruxandra Rusan.

1 iunie cu Itsy Bitsy

La Zona Itsy Bitsy VIP Virgil Ianţu a lansat prima lui carte pentru copii “Copiii ştiu… emoţiile sunt bune”. Tily Niculae, a dat autografe pe proaspăt lansata ei carte “Reţete sofisticate” pentru copii.

Tot aici părinţii au avut şansa de a se întâlni cu vedete ca Ioana Ginghină, Roxana Iliescu, Florentina Opriş, Raluca Guslicov, Otilia Mantelers şi cu super mame blogger ca: Ana Nicolescu, Florina Badea, Miruna Ioani, Carmen Radu, Mihaela Dămăceanu, Amina Tomescu, Anca Gheorghe, Cristina Oţel, Dina Bento, Lucia Radu Simota, Bianca Timsa Stoicescu, Ana Maria Mitruş, Ioana Marinescu, Gabriela Maalouf, Alina Elena Golaes, venita de la Galaţi cu cei doi copii, special pentru acest eveniment.

O surpriză a fost şi demonstraţia de scrimă şi prezenţa campioanei mondiale la scrimă Loredana Dinu, care a povestit copiilor despre copilăria ei şi modul în care a ajuns la marea performanţă.

Inedite pentru public au fost şi expoziţia de maşini ale Poliţiei Locale şi cea cu vehicule neobişnuite propusă de Profesorul de joacă Leon Magdan. Mult public s-a adunat cu încântare şi la standul unde vlogerul Ilie şi-a salutat fanii de ziua lor.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!