Intră în spiritul Sărbătorilor cu un spectacol pentru toata familia, pus in scena de micii actori din centrele umanitare Mia’s Children și The Door! Copiii, care nu și-au lăsat situația mai puțin favorabilă să le fure bucuria sărbătorilor, au pregatit piesa de teatru “Steaua Nordului”, un moment de canto, unul cu clovni si un spectacol de dans a carei coregrafie este creata de la zero chiar de catre copii.

Spectacolul are loc pe 8 și 9 decembrie de la 19.00, la Conservator, iar toti banii stransi din vanzarea biletelor sunt donati copiilor.

 

Invitati speciali vor fi Fun Boy si Mydas (semifinalist la Românii au Talent), care vor sustine numere de magie!

 

Ce inseamnau Sărbătorile pentru tine când erai mic? Moș Crăciun, cadouri, dulciuri, da, dar înainte de toate astea aveai serbare. Repetai prin casă colinde, nu lecții, pentru că nici învățătoarea nu mai făcea ultima oră de română, ci ținea repetiții.

 

Repetitii fac acum si copiii din centrele Mia’s Children și The Door, care vor pune în scenă piesa de teatru “Steaua Nordului”, dar și un moment de canto, un spectacol de dans și unul de magie.

 

Totul se întâmplă pe 8 și 9 decembrie, de la orele 19.00, la Conservator. Și te invita să-i susții din public și să-i acoperi cu aplauze la final! Intrarea la evenimentul caritabil constă într-o donație de 35 lei, care va ajuta copiii sa inceapa noul An cu dreptul.

 

Ce anunta programul spectacolului de Craciun?

Spectacolul de teatru care pune in scenă povestea clasica Steaua Nordului, include si o reprezentație de operă susținută de unul dintre mici performeri, in varsta de 9 ani, un spectacol de dans cu o coregrafie creata de la zero de copii, și un număr de magie susținut de Fun Boy, respectiv de Mydas, semifinalist la Românii au Talent.

cover-event

 

Piesa de teatru este organizată de Asociația Hai să Ajutăm si Laura Doliș, coordonatoarea proiectului, care este cea care pune „roțile-n mișcare” și se asigură că cei mici vor juca impecabil. Știm sigur că cei mici vor trage cu ochiul la tine din spatele cortinei și se vor strădui, că să-i aplauzi tare la final!

Biletele sunt puse la dispoziție de coordonatorii proiectului:

  • Laura Doliș – 0745793046
  • Cristi – 0732307003

Dacă vreti sa-i vedeti, mergeți să îi vedeți în 8 sau 9 decembrie la Conservator!

Laura Doliș, alături de una dintre micile actrițe Foto: Arhiva personală

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!