Henkel Beauty Care Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Handbal, a lansat campania „Mingi in scoli”, prin care vizeaza cresterea accesului copiilor la acest sport si sustinerea viitoarei generatii de campioni ai handbalului romanesc.

Avand la baza una dintre scolile cu cea mai mare traditie din lume, handbalul este cel mai premiat sport de echipa din Romania. Totusi, in ultimii 25 de ani, in scolile romanesti s-a predat din ce in c
e mai putin acest sport, micsorandu-se astfel sansele de a forma viitoarele echipe de aur ale handbalului romanesc. Motivul principal este, potrivit initiatorilor, ca institutiile scolare nu au suficiente mingi de handbal.

Campania ”Mingi in scoli” va fi sustinuta prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, precum si in magazinele din comertul modern (IKA) din intreaga tara. Astfel, in perioada 24.06 – 7.08, oricine achizitioneaza produse  din gamele FA (cu exceptia sapunului solid), Schauma, Gliss, essence Ultime si Taft va contribui la campania de sustinere a handbalului romanesc, prin dotarea a sute de scoli din intreaga tara cu mingi de handbal.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!