Asociatia C.A.R.P. „OMENIA” Bucuresti a demarat campania sociala de strangere de fonduri „DATI 1 LEU PENTRU CANTINA SOCIALA” ce are drept scop colectarea de fonduri in vederea construirii si dotarii unei cladiri ce va servi drept cantina sociala pentru persoanele varstnice, membre ale asociatiei, cu venituri mici si aflate in risc de excluziune sociala.

Sumele pot fi colectate prin cutiile de donatii dispuse la sediul central al asociatiei, la cel din strada Amurgului nr. 61A (holul de la frizerie), in sala mare a Centrului de Zi din str. Oltului nr. 4, dar si prin intermediul carnetelor de membru, contracte de donatii, cont bancar deschis la Alpha Bank, sucursala Libertatii, sector 5: RO22 BUCU 1051 2137 2909 1 RON.

Asociatia C.A.R.P. „OMENIA” Bucuresti este una dintre cele mai reprezentative organizatii neguvernamentale care se implica activ in promovarea incluziunii sociale si financiare si asigurarea unei vieti demne pentru persoanele varstnice, membre ale asociatiei. Cu un numar de membri depeste 45.000, asociatia, acreditata ca furnizor de servicii sociale, asigura membrilor sai o gama variata de servicii, atat prin programele permanente, cat si prin Centrul de zi si Centrul de servicii de ingrijire si asistenta la domiciliu.

 

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!