Pentru a învinge cancerul a trei oară, Alin trebuie să se trateze în Turcia. Băiatul de 14 ani, operat de două ori pe creier, are nevoie de 4.500 de euro pentru o nouă etapă de investigații și proceduri. 

Alin Amariei, în vârstă de 14 ani, din comuna Castelul, județul Constanța, este foarte aproape să învingă cancerul cerebral care îl chinuie de aproape 10 ani. Însă pentru a învinge boala care i s-a cuibărit în trup încă de când avea cinci ani, băiatul are nevoie de tratamente, investigații și proceduri care pot fi făcute în Turcia. O singură etapă de tratament costă 4.500 de euro, bani de care Alin are nevoie până în luna mai, când este programată întâlnirea cu medicii de la „Amerikan Hastanesi”.

Alin nu mai are metastaze, iar rest tumoral de dimensiuni milimetrice este inactiv

„Alin a pătimit cât pentru o viață. Operații pe creier, terapii chimio, stopuri cardiace. Boala l-a chinuit așa cum nimeni nu își poate imagina. I-a furat copilăria și putea chiar să îl ia și pe el. Băiețelul nostru a fost ocrotit de Divinitate. De două ori a învins cancerul, iar acum băiețelul nostru este foarte aproape de vindecarea la care visăm de zece ani. Exact din ziua în care eram în Cipru, unde lucram, atunci când am primit diagnosticul îngrozitor. Pentru a fi salvat, Alin trebuie să urmeze un calendar medical gândit de medicii turci din Istanbul. E vorba de un program de investigații și proceduri complexe. Doar așa poate scăpa de boală, chiar dacă nu mai are metastaze, iar restul tumoral, de câțiva milimetri este inactiv”, ne-a spus Mihaela Amariei, mama lui Alin.

De două ori învingător în fața cancerului

Băiatul, căruia medicii i-au descoperit recent și o afecțiune a colonului, a făcut tot ce este omenește posibil în acest deceniu de luptă acerbă cu cancerul cerebral. A îndurat cu stoicism efectele citostaticelor, stările de rău provocate de surplusul de lichid cefalorahidian. A trăit mereu în apropierea morții din gherele căreia a reușit să se elibereze în două rânduri.
Micul erou, aflat în programul de susținere al Fundației Ringier România, și-a epuizat toate „armele” și acum, după două victorii în fața maladiei cerebrale, așteaptă, cu speranță, ajutor din partea oamenilor cu suflet pentru a obține izbânda cea mare.

Oncologii turci i-au dat lui Alin numai vești bune

Alin, căruia medicii turci i-au dat numai vești bune (lipsa metastazelor, inctivitatea restului tumoral ce acum are doar câțiva milimetri) are nevoie de 4.500 de euro pentru a putea ajunge în Turcia la etapa de investigații și proceduri programată pentru luna mai. Este vorba de un episod extrem de important din cadrul programului personalizat pe care trebuie să-l urmeze pe termen îndelungat în care va fi supus unor investigații minuțioase (de sânge, la ochi, la tiroidă, la stomac, investigații computerizate și ecografii).

Ba chiar specialiștii au început să-i administreze vaccinurile copilăriei, nefăcute la timpul lor din cauza cancerului cerebral. Răspunsurile primite în urma acestor etape de examinări vor sta la baza indicațiilor medicale pe care Alin va trebui să le urmeze în următoarea perioadă, până la o nouă întâlnire cu oncologii de la „Amerikan Hastanesi”, cel mai probabil după alte șase luni.

Cei 4.500 de euro sunt vitali pentru Alin

„Avem mare nevoie de ajutor, pentru că fără acei bani, Alin nu va ajunge la medicii turci și va întrerupe seria exminărilor și a investigațiilor care îl țin în viață. Și asta s-ar putea să-l coste starea sănătății. Ba chiar viața! Pentru că, dacă există vreo cât de mică schimbare și reacția medicală nu este rapidă, viața lui Alin este pusă în pericol.

De aceea, îi rog pe toți oamenii cu inimă mare să ne ajute cu cât de puțin. Fiecare bănuț contează enorm pentru noi. Trebuie neapărat să strângem cei 4.500 de euro pentru a-i da o șansă la viață copilașului nostru. Vă implor să ne fiți alături, doar așa îl putem salva pe Alin!”, este apelul pe care mama lui Alin îl face prin intermediul Fundației Ringier România.

Cei care doresc să îl ajute pe Alin o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul «ALIN».

Donează prin sms, online, prin PayPal sau transfer sau redirecționează 3,5 % din impozitul pe venit către Fundația Ringier. Detalii pe www.ajutacopiii.ro

* Suma alocată cauzei este de 2 euro și banii se rețin o singură dată. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Trimite ACUM un sms la 8828 cu textul și donează 2 EURO. Banii se rețin o singură dată.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!