Turneul Hope – volei pe plajă și generozitate

Fondurile strânse pe tot parcursul evenimentului s-au transformat în donație pentru Costin Ilie, unul dintre copiii susținuți de Fundația Ringier.

Aflat la a doua ediție în București, turneului caritabil HOPE a adus la linia de start 24 de echipe de băieți și 16 echipe de fete. Voleibaliștii amatori din 4 orașe – București, Cluj, Sibiu, Mangalia – au concurat pentru premii, s-au distrat împreună și au adunat fonduri pentru o cauza nobilă.

”Deși este prima oară când organizăm un turneu de volei pe plajă pentru amatori, considerăm că a fost un succes. Felicitări câștigătorilor turneului, echipa de fete #23 Cluj și echipa de băieți ”Șobolanii” din București. Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la edițiile următoare!” au declarat organizatorii.

Ediția de vară a turneului Hope a fost organizată cu ajutorul Clubului Sportiv AS Mavi Sport Club. Premiile au fost oferite de sponsorii The PLOT și HAMA.  Compania La Fântâna a sprijinit organizarea în bune condiții a turneului.

Turneul Hope este cea mai frumoasă dovadă că împreună – organizatori, jucători și sponsori – pot reuși să facă diferența în viața unui copil care are nevoie de ajutor, așa cum sunt majoritatea celor de la Fundația Ringier.

This post was last modified on 14 June 2017 3:54 pm

Simona David:
Related Post
Leave a Comment