I wonder, magazinul online de surprize care fac bine

Pentru Fundația Ringier, a doua jumătate a lui 2016 s-a confundat, practic, cu lansarea magazinului online de experiențe și obiecte unicat I wonder, lansat în sprijinul copiilor susținuți prin programul Ajută Copiii!

Chiar dacă l-am lansat la final de an, în spatele I wonder s-au strâns luni întregi de muncă, de ședințe și întâlniri și, mai ales, de speranțe pentru trei dintre beneficiarii noștri: Andrei Constantinescu, Teo Șerbănescu și Mădălin Andrei Ștefan.

I wonder a pornit de la o idee relativ simplă – de a convinge vedetele să ne doneze anumite obiecte pe care ulterior să le putem licita, fondurile urmând să meargă, integral, înspre copiii susținuți de fundație. Câteva brainstorming-uri și întâlniri cu vedete mai târziu, I wonder devenise un magazin de cadouri în toată puterea cuvântului, unde obiectele personalizate deveneau doar o componentă dintr-o ofertă mai largă.

Lansat la finalul lui noiembrie cu mesajul „Surprizele bune fac bine”, I wonder este, acum, o platformă de e-commerce cu totul aparte, prin care mijlocim accesul colecționarilor și al fanilor la vedetele lor preferate.

Practic, celebrități din lumea muzicii, a sportului sau a actoriei donează timp sau obiecte dragi personalizate, toate acestea urmând să se regăsească în portofoliul magazinului online I wonder. Gesturile umanitare stau în puterea noastră, a tuturor, așa că tot ceea ce se regăseşte în oferta online a I wonder poate fi achiziționat de către cei aflaţi în căutarea unui cadou altfel pentru cei dragi. Şi pentru că demersul Fundaţiei Ringier este în beneficul celor mici, majoritatea propunerilor de pe platforma online se adresează tot acestei categorii de vârstă. 

Carla’s Dreams, Andra, Inna, Horia Tecău, Elisabeta Lipă sau Dragoș Bucur se află printre primele numele care se regăsesc în oferta I wonder. Acestora li se alătură alte zeci de personalități publice care prin gesturile lor frumoase încearcă să salveze viețile celor trei copii.

Încă din 2012, programul Ajută Copiii! a sprijinit 180 de copii suferinzi de diferite afecțiuni în drumul lor spre vindecare. În condițiile în care suma medie de care au nevoie beneficiarii fundației este de 20.000 de euro, eforturile de strângere de fonduri sunt completate de acum şi de proiectul I wonder.

1 din 330 de copii este diagnosticat cu cancer.

20% dintre ei pierd lupta cu această boală.

află cum poți ajuta

1 din 1000 de copii este diagnosticat cu leucemie.

Pentru 33% dintre ei, viața se oprește aici.

află cum poți ajuta

1 din 3.000 de copii este diagnosticat cu atrezie de esofag.

15% din ei sunt înfrânți de această boală.

află cum poți ajuta

1 din 10.000 de copii este diagnosticat cu malformații cardiace.

60% nu reușesc să meargă mai departe.

află cum poți ajuta

Boli cumplite. Cifre. Excepții.

Pentru noi, cei de la Fundația Ringier, acestea construiesc realitatea de zi cu zi.

află cum poți ajuta