Din ianuarie, anul acesta, viața lui a fost data peste cap la aflarea unei vesti teribile. Din nefericire, ce părea o simplă răceala, in mai puțin de 2 luni s-a dovedit a fi un cancer agresiv la plămâni: Tumora malignă carcinom microcelular pulmonar. 

In Romania, Daniel Bușă a fost consultat de medici renumiți in chirurgie toracica, care i-au dat vestea ca tumora este INOPERABILA.

Din fericire, a reușit sa iau legătura cu renumitul chirurg Walter Klepetko de la AKH Viena, care i-a redat speranța, spunându-i ca OPERAȚIA ESTE POSIBILA si ca trebuie făcută urgent.

In urma operatiei, a fost supus unei intervenții chirurgicale prin care i-a fost extirpat plămânul stâng. Totul a decurs foarte bine, plămânul drept preluând toate funcțiile.

Singura șansă pentru a se recupera complet e sa continuie tratamentul de specialitate la AKH, tratament pentru care Daniel are nevoie de bani.

Familia a împrumutat banii pentru operația, care a costat 20.000 Euro, dar tratamentul trebuie continuat, recuperare si chimioterapie. Costurile totale se vor ridica la aproximativ 100.000 EURO.

Citeste AICI povestea completa a lui Daniel.

Cei care doresc să-l ajute pe Daniel o pot face donand 2 euro prin SMS la 8828 cu textul “DANIEL”

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!