Turneul de volei caritabil HOPE, desfășurat în weekend-ul 10-11 iunie și-a desemnat câștigătorii, punctând astfel încheierea a două zile de joc și energie. 

Fondurile strânse pe tot parcursul evenimentului s-au transformat în donație pentru Costin Ilie, unul dintre copiii susținuți de Fundația Ringier.

Aflat la a doua ediție în București, turneului caritabil HOPE a adus la linia de start 24 de echipe de băieți și 16 echipe de fete. Voleibaliștii amatori din 4 orașe – București, Cluj, Sibiu, Mangalia – au concurat pentru premii, s-au distrat împreună și au adunat fonduri pentru o cauza nobilă.

”Deși este prima oară când organizăm un turneu de volei pe plajă pentru amatori, considerăm că a fost un succes. Felicitări câștigătorilor turneului, echipa de fete #23 Cluj și echipa de băieți ”Șobolanii” din București. Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la edițiile următoare!” au declarat organizatorii.

Ediția de vară a turneului Hope a fost organizată cu ajutorul Clubului Sportiv AS Mavi Sport Club. Premiile au fost oferite de sponsorii The PLOT și HAMA.  Compania La Fântâna a sprijinit organizarea în bune condiții a turneului.

Turneul Hope este cea mai frumoasă dovadă că împreună – organizatori, jucători și sponsori – pot reuși să facă diferența în viața unui copil care are nevoie de ajutor, așa cum sunt majoritatea celor de la Fundația Ringier.

Cu sprijinul nostru, îşi pot relua copilăria!